Maskinoperatör

JOBBA MED OSS

ANSÖK IDAG

TEKNISKT INTRESSERAD

Maskinoperatör


Rollen som maskinoperatör är att ha det huvudsakliga ansvaret för att övervaka och köra maskinparken. Vi ser därför gärna att du är noggrann, har ett tekniskt intresse och är kvalitetsmedveten.

 

KORT OM FÖRETAGET

Tallriksfabriken har funnits sedan 1971 och samarbetar idag med ett finskt bolag vid namn Minimaid och är tillsammans en av Europas ledande tillverkare av papperstallrikar. Lokalt på Tallriksfabriken är det sju anställda. Fabriken ligger två mil norr om Hudiksvall i Strömsbruk. Branschen står inför många spännande förändringar och Tallriksfabriken söker nu erfarna maskinoperatörer.

 

DIN PROFIL

Vi ser att du är intresserad av maskiner och besitter ett tekniskt intresse. Som person tror vi att du är ansvarstagande, noggrann och duktig på att samarbeta.

Du kommer att arbeta i ett team och tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att produktionen flyter på som planerat. Du bör även gilla att arbeta i skift och vara en positiv person som bidrar till en god och säker arbetsmiljö.

Du är en samarbets- och lösningsinriktad flexibel person. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. En känsla för hög kvalité genom noggrant arbete är grundläggande.


Välkommen med din ansökan idag!

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Selahn, info@tallriksfabriken.se Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

ÖVRIG INFORMATION:

Arbetsform: Skiftarbete  


Ansökan: Fyll i frågeformuläret


Sista ansökningsdag: Urval/intervjuer kommer att ske löpande


Företag: Tallriksfabriken Strömsbruk AB


Start: Enligt överenskommelse


Ort: Strömsbruk


Meriterat: Truckkort, operatörserfarenhet och datorvana


Kontaktperson: Emma Selahn telefon: +46 650 740033
mail: info@tallriksfabriken.se

Hur kan vi hjälpa dig?


Industriområdet

824 95 Strömsbruk, Sweden 


info@tallriksfabriken.se

+46 650 - 74 00 33